? ??????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to
your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new c BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

teisipäev, 12. veebruar 2008

Juhtum Yellow Street'il


Toas oli vaid üks inimene ja ainus hääl, mis sealt kostis, oli selle inimese käes oleva sulepea krabin, kui seda rida rea järel mööda paberit veeti.Polnud kedagi, kes oleks lugenud neid paberile veetavaid ridu. Ja kui seal olekski keegi viibinud, oleks ta vaevalt oma silmi uskunud. Sest see, mida seal kirja pandi, oli selge, pisiasjadeni hoolikalt läbi mõeldud mõrv.
Mõrv oli kavatsetud tühjas tänavas ning mõrvata taheti üht kohtunikku, kuna ta oli mõistnud süüdi inimese kes oli täiesti süütu. Kirjelduse järgi toimus see öösel, kella kaheteistkümmne paiku. Tänav nimega Yellow oli alati tühi inimestest. Seal küll liikusid mõned koerad, kassid kuid see tundus nii jube, et kellegil polnud tahtmist sinna minna. Kohtuniku nimi oli William Street. Väga karm ja õiglane mees. Kirja kirjutaja oli Peter Chance. Mees kes süüdi mõisteti oli tema vend ning Peter tahtis õiglust jalule seada. Mõrv toimis täpselt.
Hommikul avastas üks vananaine kohtuniku maas lamavalt. Ta ehmus ning karjatas. Kohale tormas mõni meeter edasi kõndinud politseinik. Ta oli olnud enne detektiiv ja nüüd ta sai selle töö tagasi. Politseinik tegutses omaette. Peter Chance oli väga täpne mees ning ei jätnud omastarust ühtegi niidijuppi sündmuspaigale. Politseinik Patrick siiski leidis midagi. Muidugi jõudis kohale ka päris patrull. Patrick leidis mõrvariista ja juuksekarva. Muud polnud tal praegu vajagi kuna ta oli väga vaimustuses.
***

Juuksekarva omanik oligi Peter Chance. Politseinik tahtis temaga kokku saada ning saatis talle kirja kus seisis: Tere, ilmselt tead miks ma kirja saatsin. Kohtume homme Garden Park'is kell 12 päeval.

Peter oli ehmunud, kuna ei arvanud, et keegi ta leiab. Ta ei pannud ka pahaks kohtumist inimesega.
Järgmisel päeval kui Peter ja Patrick kohtusid ei osanud nad teineteist ära arvata. Nad olid vanad vanad sõbrad. Lihtsalt Patrickule ei tulnud meelde nimi Peter Chance. Ta rääkis nii nagu jutt oli ning Peter kahjuks langes lõksu. Mr.Chance vastas jaatavalt jutule ning politseinik ehmus.

Aga ta tahtis teada kuidas jutt tegelikult käis, kuna Peter on väga südamlik, ega taha kellegile halba. Tema vend, Tom oli mõjutanud Peteri nii ära, et ta enam ei saanud midagi teha. Pealegi ei tahtnud ta oma vennast loobuda. Kuid nüüd jäi ju vend veel kauemaks ajaks vangi ja kahjuks läks ka Peter mõneks ajaks. Nii umbes 7 aastat. Politseinik oli uhkust täis ning ta võeti kohe detektiivina tööle tagasi. Ees ootas veel niimõnigi juhtum...

0 õuna~aa~aaa: