? ??????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to
your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new c BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

teisipäev, 19. veebruar 2008

Ootamatus


Ühel reede õhtul toimus Palmstreeti tänaval asuvas majas karm mõrv, mida hakkas uurima kurjategijate hirm detektiiv McCane.Hendrikus, Karlil oli sala suhe oma isaga ja ta teadis et kui see avalikuse ette tuleb on ta elu läbi. Ta läks pubisse kus ta isa sõber jõi end purju ja üritas unustada mida ta oma sõbra ja poja kohta teada sai. Karl võttis noa lõi kõrri ja jooksis minema. Ta põgenes oma koju ja pani ukse lukku ja jäi hommikut ootama. Kuid öö venis ja venis...Lõpuks jäi ta magama. Hommikul ärkas ta suure peavaluga. Ta läks politseisse ja tahtis ennast ülesse anda, kuna süümepiinad olid liiga suured. Talle aga öeldi, et mõrvar on juba leitud. Ta ei usukunud seda ja paari päeva pärast läks ta vanglasse, seda meest vaatama.Vangis istus tuletõrje kapten hüüdnimega väike Tom, kes oli talle väga hea sõber. Tom vastas:"Sina Hendrikus lõbutse isaga, teil on veel pikk elu ees." Karl soovis veel head elu ning ruttas minema, sest oli vaja panna kohver valmis reisiks. Väike Tom hakkas kättemaksu plaani välja mõtlema. Ta kirjutas selle vangla seinale kuid ei tulnud selle mõtte peale, et teised võivad seda näha. Kui Hendrikus ja isa reisilt tagasi jõudsid sai Karl ettearvamatu teate. Tom oli põgenenud vanglast, et Hendrikule kätte maksta. Karl oli väga ehmunud ega teadnud mida teha. Kui Hendrikus oma bändiga proovi tegi, tema garaažis kell 13.00 tuli väike Tom tema ukse taha ning koputas vihaselt. Karl ehmus ning jooksis kähku minema sealt. Kui teised mehed uksele läksid oli väike Tom kadunud. Hendrikus ei saanud enam kaua peituda, kord tuli tal ikka Tomiga kohtuda. Ta saatis Tomile kirja kus seisis: Homme päeval kell 2, Washington'i pargis.
Hommikul rääkis Hendrikus kogu oma loo isale ära ning lootis leida vastust, mida teha. Kuid ei, isa eriti ei saanud arugi tekstist, ainult noogutas. Kui Karl parki jõudis polnud seal kedagi ning ta käis natuke ringi pargis. Puu tagant tuli välja Tom, nuga käes ning üsnagi vihane. Tal oli palju küsimusi Karlile ja Karlil Tomile. Lõpuks lahenes kõik normaalselt. Tom ja Karl olid sõbrad. Ainult isa sai vihaseks ning tappis Tomi, sealsamas pargis, sel samal kellal. Hendrikus kartis nüüdsest isa ning jooksis ära. Ta sõitis lennukiga Taisse, et seal rahulikult oma elu elada. Isa saadi kätte. Seda luges Hendrikus lehest, kus oli kirjas: Kardetuim mees! Hendrikule tuli kohe meelde kahe aasta tagune mälestus ning ta minestas. Siis kui Hendrikus avastati oli juba liiga hilja, ta oli juba surnud 3 tundi.

0 õuna~aa~aaa: